Callaway Fairwaywood Paradym X Vänster Herr Project X Hzrdus Silver Gen 4 60 Regular 3:a / 15° i gruppen Golfklubbor / Fairwaywoods / Vänster Herr hos Dimbo Golf AB (1468061-1252150)
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Callaway Paradym X Fairwaywood

Paradym X är den mest förlåtande fairwaywood i Paradym-familjen. Den erbjuder den högsta bollbanan med intern viktning som gör att det blir en mer draw-tendens.

Carbon

Tå-delen av klubban är i carbon. Det gör så att den blir lättare och tyngdpunkten flyttas mer mot hälen. Då skapas mer förlåtande egenskaper och draw-tendens.

Jailbreak

Ett material som sammanfogar kronan med sulan och den sitter nära träffytan. Nu även med Batwing teknologi som gör så att Jailbreak blir 25% lättare. Syftet med detta är för att träffytan ska flexa mer och i längden skapa mer bollhastighet.

Justerbar Hosel

Den justerbara hoseln är nu tillbaka i 3W och 3HL modellerna för mer inställningsmöjligheter.

Kön: Herr
Fattning: Vänster
Färg: Blå , Svart
Flex: Grafit Regular
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Ja
Loft: 15
Fairwaywood: FW 3
Begagnat: Nej
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Beställningsvara
Leveranstid:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Fairwaywood Paradym X Vänster Herr Project X Hzrdus Silver Gen 4 60 Regular 3:a / 15°

Förlåtande fairwaywood Mer information »
4295 Kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 1468061-1252150
Ge omdöme
Lagerstatus:
Beställningsvara
Leveranstid:
4-12 arbetsdagar

Passar till

Tillbehör

Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Pure2Improve Tempo Trainer 48
699 Kr
Köp!
Info