Vad kul att du är nyfiken!


I Augusti ifjol började vi dra upp riktlinjerna för en helt ny dimbo.se som snart kommer att möta dig när du besöker oss!

Den första sajten lanserade vi redan 1998 och den fick gå i pension först 2007 då vi presenterade en helt ny sajt för Er. Denna version fick sedan en ansiktslyftning 2010 till så som den ungefär ser ut idag. Nu är det dags igen och det är på tiden!

Denna gången blir det dock ingen ansiktslyftning, den gamla har gjort sitt och får gå i pension.

Vissa förändringar vi håller på med på den nya sajten slår igenom även på den gamla sajten (den du fortfarande ser) och på grund av det kan det bli lite grafikfel o dyl, allt fungerar dock som vanligt.


Vad blir skillnaden?

Det är nästan lättare att svara på vad som inte kommer att skilja sig från den gamla.

  • Du kommer känna igen färgerna
  • Sortimentet är minst lika stort

Skillnaden

För att först bara nämna det självklara - Din surfplatta och mobil kommer att älska den nya sidan!

Vid lanseringen kommer sidan fortfarande vara en beta-sajt, dvs en sida under utveckling - Ni får ha tålamod med oss här. Allt som du ser kommer att fungera men det kommer kontinuerliga förbättringar.

Sidan kommer tex inte att vara fullständig vad gäller produkttexter och de flesta nya funktionerna kommer att vara användbara men inte fullt optimerade.

På den nya sajten finns det tex ett avancerat produktfiltreringsverktyg som vi jobbar stenhårt med just nu. Detta kommer inte vara helt optimerat men trimmas in vecka för vecka tills vi är helt i mål med det.

Målet är att presentera den nya sajten för dig under första halvan av Maj och vi tycker det skall bli jättespännande att få feedback och få höra din åsikt.

Tack för ditt intresse =)


PS. Hittar du fel (grafik/funktion/annat) när vi lanserat sidan uppskattar vi givetvis om du uppmärksammar oss på detta.