Titleist Järnset T300 2021 Herr Vänster i gruppen Rea & Begagnat / Rea Järnset / Herr Vänster hos Dimbo Golf AB (3271044-1265410r)
Titleist Järnset T300 2021 Herr Vänster
Titleist Järnset T300 2021 Herr Vänster
Titleist Järnset T300 2021 Herr Vänster
Titleist Järnset T300 2021 Herr Vänster
Titleist Järnset T300 2021 Herr Vänster
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

T300

Mer kraft – Bättre känsla

För att kunna generera högre bollhastighet med bättre feedback använder sig Titleist av en utvecklad Max Impact teknologi. Denna har en utökad polymerkärna för förbättrad effektivitet i träffen och en skönare känsla.

 

Bättre resultat med bättre tungsten

I järnklubbor som dessa gäller det att skapa en balans mellan de förlåtande egenskaper som förväntas finnas, samt en ökad bollhastighet och en optimal utgångsvinkel. Detta uppnås genom att man dels har 40 procent mer tungsten i klubban samt använt sig av D18-tungsten som genomgått en process lånad av rymdteknik.

 

Missa slaget – träffat målet

Den nya träffytan i T300 har en variabel tjocklek. Detta innebär att den är tunnare mot hälen på mellan samt de långa järnen. Detta genererar en högre prestanda där det vanligtvis är mindre effektivt vid träff.

Kön: Herr
Fattning: Vänster
Färg: Chrome , Satin
Flex: Grafit Regular , Grafit Senior , Grafit Stiff , Stål Regular , Stål Stiff , Stål X-Stiff
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW , J4 , J5 , J6 , J7 , J8 , J9 , PW , SW
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Järnset T300 2021 Herr Vänster

Mer information »
9495 Kr / 7599 Kr
Du sparar 1896 Kr
Artnr: 3271044-1265410r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Tillbehör 5 för 4
Pleasy Golf Gripglide
199 Kr
Köp!
Info