Titleist Golfhandske Perma Soft MLH (Vanligast) Vit i gruppen Golfhandskar / Skinn / Herr vänster (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3244001-111r)
Titleist Golfhandske Perma Soft MLH (Vanligast) Vit
Titleist Golfhandske Perma Soft MLH (Vanligast) Vit
Titleist Golfhandske Perma Soft MLH (Vanligast) Vit
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Står emot fukt och ger en bekväm passform. Tillverad i mjukt Cabretta skinn som är specialgarvat för att stå emot fukt och samtidigt bibehålla sin bekväma passform. Inläggen av CoolMax nät över knogarna ger extra skön passform och smidighet när klubban greppas. Handsken tillverkas i vår egen fabrik i Thailand för att vi ska kunna garantera överlägens kvalitet passform och prestanda.

 

Handsken är Vit med coolmax i kontrastfärg (varierande). 

"
Golfhandskar: Skinn
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Storlek Handskar: L, M, ML, S, XL
Färg: Vit
Material: Fårskinn, Nylon, Polyuretan
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (1)

1 omdömen

Titleist Golfhandske Perma Soft MLH (Vanligast) Vit

Skön följsam handske i cabrettaläder Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 3244001-111r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör