Titleist Golfboll AVX Vit (1st 3-pack) i gruppen Golfbollar hos Dimbo Golf AB (3218025-10)
Titleist Golfboll AVX Vit (1st 3-pack)
Titleist Golfboll AVX Vit (1st 3-pack)
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Detta är golfbollen som ger dig ett alternativ till Pro V1 och Pro V1x i premiumsegmentet med Titleist ojämförliga kvalitet. Titleist® AVX ™ golfboll är designad för högre bollhastighet och mer längd tillsammans med mer spinn och kontroll i närspelsslagen med en mjukare känsla. Resultatet blir en bättre totalupplevelse för spelaren som vill ha en boll i Titleist premiumsegment med den lägsta bollflykten som spinner lägst och med den mjukaste känslan.

Omslutande hölje – Ny design som är mer flexibelt vilket främjar högre bollhastighet och lägre spin i det långa spelet.

Skal-och dimplesystem – Nytt tunnare uretan elastomer-skal ger högre bollhastighet samt mer spinn och närspelskontroll. Unikt dimpledesignmönster i kedjemönster ger konsekvent flykt på alla slag.

Kärna – Ny större kärna som genererar mer hastighet och lågt spin i det långa spelet.

"
Kön: Herr
Färg: Vit
Förpackning: 3-pack
Golfbollar: 3-dels
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Få i lager
Leveranstid:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Golfboll AVX Vit (1st 3-pack)

Låg bollflykt, låg spinn, mjuk känsla. Mer information »
148 Kr
Artnr: 3218025-10
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar