Titleist Driver TSr2 Herr Höger i gruppen Golfklubbor / Drivers / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3266024-1153090r)
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
Titleist Driver TSr2 Herr Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Titleist TSR 2 Driver

Förbättrad Aerodynamik

Den nya TSR 2:an har finjusterat formen på huvudet lite jämfört med tidigare version och detta är för att skapa mer klubbhastighet. Tåformen på huvudet har designats om lite med för att ge ett snyggare utseende när man placerar klubban intill bollen.

Variabel Tjocklek

Med den nya konstruktionsmetoden så har träffytan byggts inåt, lager för lager och detta är för att skapa en nästan konstant trampolineffekt över hela träffytan. Enklare förklarat så blir missarna mer förlåtande än innan.

Optimerad Hastighet Och Stabilitet

På denna driver så har tyngdpunkten flyttats längre ner och lite mer framåt. Man flyttar den längre ner för att ge bollen en högre utgångsvinkel och man flyttar fram lite för att ge lite mer bollhastighet. TSR2:an är den perfekta kombinationen för stabilitet och hög hastighet.

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Svart
Flex: Grafit Regular , Grafit Senior , Grafit Stiff , Grafit X-Stiff
Justerbar vikt: Ja
Justerbar Loft: Ja
Loft: 10,25#11#11,75#12,5 , 7,25#8#8,75#9,5 , 8,25#9#9,75#10,5 , 9,25#10#10,75#11,5
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Driver TSr2 Herr Höger

En driver med maximal längd och förlåtande egenskaper Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 3266024-1153090r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: