Callaway Järnset Rogue ST Pro Vänster Herr i gruppen Golfklubbor / Järnset / Vänster Herr hos Dimbo Golf AB (1471073-1265510r)
Callaway Järnset Rogue ST Pro Vänster Herr
Callaway Järnset Rogue ST Pro Vänster Herr
Callaway Järnset Rogue ST Pro Vänster Herr
Callaway Järnset Rogue ST Pro Vänster Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Callaway ST Rouge PRO Järnklubbor

 

För första gången så har man tagit fram en järnklubba där klubbladet är framtaget med hjälp av A.I. Det gör så att man ökar bollhastigheten och ger mer konsekventa hastigheter. Tungstensvikter sitter i klubban för att kunna ge optimal utgångsvinkel och en längre bollflykt och varje järnklubba har optimerats individuellt. Pro modellen har en ihålig design och format som ett players iron vilket gör så att man kan forma slagen bättre än de andra Rouge modellerna.

 

Kön: Herr
Fattning: Vänster
Färg: Chrome
Flex: Grafit Regular , Grafit Stiff , Stål Regular , Stål Stiff , Stål X-Stiff
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW , J3 , J4 , J5 , J6 , J7 , J8 , J9 , PW
Begagnat: Nej
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Järnset Rogue ST Pro Vänster Herr

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1471073-1265510r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
4-12 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: