Callaway Järnklubba Apex Pro 24  i gruppen Golfklubbor / Järnklubbor lösa hos Dimbo Golf AB (1471080-551r)
Callaway Järnklubba Apex Pro 24
Callaway Järnklubba Apex Pro 24
Callaway Järnklubba Apex Pro 24
Callaway Järnklubba Apex Pro 24
Callaway Järnklubba Apex Pro 24
Callaway Järnklubba Apex Pro 24
Callaway Järnklubba Apex Pro 24
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Callaway APEX PRO

Smidd

En ihålig konstruktion där kropp och träffyta är smidd i mjukt 1025 kolstål. Callaways patenterade uretan microsfärer sitter inuti hålrummet för att dämpa vibrationer, ge mjuk känsla men framförallt tillåter träffytan att flexa för att uppnå högre bollhastighet.

Progressiv Träffyta

De långa järnen är designade med Forged 455 face cup (samma som Paradymjärnen) för att ge maximal längd och höjd. Träffytan på de högre järnen är i 1025 kolstål för att ge exakt kontroll och känsla i scoringklubborna.

Dynamisk Suldesign

På varje APEX 24 klubba så har man slipat framkanten av sulan men även rundat av bakkanten. Detta för att skapa bättre förutsättningar för klubban att färdas snabbare genom gräset och ger en konsekvent kontakt med bollen.

Kombinationsmöjligheter

Varje klubba i APEX-serien har den svarta viktplattan i bak. På så sätt kan man snyggt kombinera alla klubbor till ett set.

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast) , Vänster
Färg: Chrome
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Järnklubba Apex Pro 24

Lös järnklubba till ditt set

Mer information »
2899 - 2999 Kr
Artnr: 1471080-551r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
[6]-[10] arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Tillbehör

Golfgear Startkit Deluxe
169 Kr
Köp!
Info
Masters Startkit Super Delux
229 Kr
Köp!
Info