Callaway Järnklubba Apex CB 24  i gruppen Golfklubbor / Järnklubbor lösa hos Dimbo Golf AB (1471078-551r)
Callaway Järnklubba Apex CB 24
Callaway Järnklubba Apex CB 24
Callaway Järnklubba Apex CB 24
Callaway Järnklubba Apex CB 24
Callaway Järnklubba Apex CB 24
Callaway Järnklubba Apex CB 24
Callaway Järnklubba Apex CB 24
Callaway Järnklubba Apex CB 24
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Callaway APEX CB

Smidd

Det nya CB järnet är smidd i en 5-stegsprocess i 1025 kolstål. Detta skapar en mycket mjuk känsla som den bättre spelaren tycker om. Hela huvudet smidd i ett enda tyckte där den kompletteras med en viktplatta i bak för att öka kontrollen på klubban.

Progressiv Tyngdpunkt

På de lägre järnen sitter tyngdpunkten långt ner för att framhäva en högre utgångsvinkel på bollen. Tyngdpunkten flyttas sedan progressivt uppåt på varje järn för att på de lägre järnen ge en lägre bollbana med mycket spinn och kontroll.

Dynamisk Suldesign

På varje APEX 24 klubba så har man slipat framkanten av sulan men även rundat av bakkanten. Detta för att skapa bättre förutsättningar för klubban att färdas snabbare genom gräset och ger en konsekvent kontakt med bollen.

Kombinationsmöjligheter

Varje klubba i APEX-serien har den svarta viktplattan i bak. På så sätt kan man snyggt kombinera alla klubbor till ett set. Den nya CB har en tunnare topplinje och längre bladlängd jämfört med dess föregångare. Värt att notera att man har valt att ta bort namnen PW och AW. Istället heter de klubborna 10 och 11. En hyllning till original APEX järn.

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast) , Vänster
Färg: Chrome
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Järnklubba Apex CB 24

Lös järnklubba till ditt set

Mer information »
2899 Kr
Artnr: 1471078-551r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
[9]-[14] arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Tillbehör

Golfgear Startkit Deluxe
169 Kr
Köp!
Info
Masters Startkit Super Delux
229 Kr
Köp!
Info