Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr  i gruppen Golfklubbor / Fairwaywoods / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1468055-1150180r)
Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr
Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr
Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr
Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr
Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr
Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Callaway Epic Max fairwayklubba Herr

En väldigt lättspelad fairwaywood med oversize huvud som ger massor av längd och en penetrerande bollflykt. Med Callaways senaste tillverkningsteknik som kallas Jailbreak AI Velocity Blades så stabiliseras huvudet och ger bättre energiöverföring, vilket ger en grym bollhastighet och extra lång carry. Epic Speed har en Flash Face SS21-träffyta med Face Cup som är designad av AI, smidd med C300 Maraging-stål vilket ger en regelbunden hög bollhastighet över hela träffytan. Epic Max oversizehuvud med en låg framkant och en träffyta i lågprofil gör det lättare att få upp bollen. Justeringsmöjligheter finns i form av flyttbara vikter, 14g och 2g. Levereras standard med ett Golf Pride Tour Velvet Align Black grepp. Finns för både höger och vänsterspelare.

Loftalternativ: 3+W (endast höger, 13,5°), 3W (15°), 5W (18°), HVN (endast höger, 20°), 7W (21°), 9W (endast höger, 23°), 11W (endast höger, 25°)

 

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Grön , Svart
Flex: Grafit Regular , Grafit Senior , Grafit Stiff
Justerbar vikt: Ja
Justerbar Loft: Nej
Loft: 13,5 , 15 , 18 , 20 , 21 , 23 , 25
Fairwaywood: FW 11 , FW 2 , FW 3 , FW 5 , FW 7 , FW 9
Begagnat: Nej
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Fairwaywood Epic Max Höger Herr

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1468055-1150180r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: