Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam i gruppen Golfklubbor / Järnset / Vänster Dam hos Dimbo Golf AB (1471084-2230610r)
Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam
Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam
Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam
Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam
Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam
Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Upplev en ny nivå av elegans och prestanda på banan med Callaway Big Bertha Reva 23 Järnset. Denna kollektion är inte bara klubbor, det är verktyg för att forma din spelstil och låta din talang glänsa. Med banbrytande design och avancerad teknik kombinerar detta järnset kraft och precision för att leverera slag efter slag av imponerande längd och noggrannhet. Den förlåtande designen och optimerade viktfördelningen ger en mjuk och stabil känsla för att ge dig självförtroende på banan, oavsett om du står inför en lång inspel eller en svår pin-placering. Utrustad med de senaste materialen och innovationerna är Callaway Big Bertha Reva 23 Järnset det ultimata valet för spelare som strävar efter perfektion. Ge ditt spel en uppgradering och upplev skillnaden med detta ikoniska järnset från Callaway, som är skapat för att lyfta din spelupplevelse till nya höjder av glädje och framgång.

Tungstensvikter är noggrant placerade för att öka launch och kontroll samt skapa enastående förlåtande egenskaper. Högt launchade långa järn och korta järn som är lätta att kontrollera.

Varje klubbhuvud i setet är designat med hjälp av AI för att optimera spinn och hastighet över hela träffytan. Varje huvud i setet har sitt unika mönster för att öka prestandan.

Tjockare topplinje och breda sulor, ökad offset och längre blad ger större självförtroende vid addressering.

Big Bertha järnen är ett lättvikts set med lättare komponenter som gör klubborna enklare att svinga.

Tack vare Callaways Urethan Microspheres på träffytan får du en magisk känsla och bollhastighet.

Kön: Dam
Fattning: Höger (Vanligast) , Vänster
Färg: Chrome , Svart
Flex: Grafit Dam
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW , J5 , J6 , J7 , J8 , J9 , PW , SW
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Big Bertha Reva Järnset Vänster Dam

Förlåtande klubbor för kvinnliga golfare Mer information »
Artnr: 1471084-2230610r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Tillbehör 5 för 4
Pleasy Golf Gripglide
199 Kr
Köp!
Info