Wilson Staff Wedge Model HT Höger i gruppen Rea & Begagnat / Rea Wedgar / Herr Höger (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3474016-115610r)
Wilson Staff Wedge Model HT Höger
Wilson Staff Wedge Model HT Höger
Wilson Staff Wedge Model HT Höger
Wilson Staff Wedge Model HT Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Wilson Staff Model HT-wedgar kombinerar en hög tå och bred sula med huvuden i kolstål och en precisionsfräst träffyta som ger elitspelare fler möjligheter.

Staff Model-wedgarna har utvecklats i samarbete med våra tourspelare i världsklassen, som givit direkt feedback om utformningen och prestandan. Slutresultatet för spelare på alla nivåer är större självförtroende i närspelet.

Den höga tån ger dig den mångsidighet du vill ha och gör att du kan spara slag kring greenerna. Träffytans form gör tillsammans med sulan att klubban kan spelas öppen eller stängd så att du får fullständig kontroll över hur mycket av träffytan som får kontakt med bollen.

Den precisionsfrästa träffytans CNC-graverade scoring-linjer har ett tätare mönster, vilket ger mer konsekvent bollkontakt. Resultatet är maximal spinn och kontroll på alla slag.

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Satin
Flex: Stål Stiff
Loft: 56 , 60
Bounce: 10
Begagnat: Nej
Efter att ha befunnit sig i sporthistoriens kärna i nästan ett sekel har inget annat företag varit lika inflyterserikt och intimt involverat i utvecklingen av sporter som Tennis, Baseball, Amerikansk fotboll och Golf som Wilson. Wilson är världsledande inom tillverkning av sportutrustning där en av fokussporterna är Golf. Wilson har sitt huvudkontor i Chicago i USA. Wilson har över 1600 anställda och vårt nätverk servar kunder i över 100 länder.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Wilson Staff Wedge Model HT Höger

Mer information »
1595 Kr / 1162 Kr
Du sparar 433 Kr
Artnr: 3474016-115610r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Chipmål PE096
399 Kr
Köp!
Info
Golfgear Flagga med kopp
249 Kr
Köp!
Info
Golfgear Pop-Up Chipnät 60
199 Kr
Köp!
Info

Tillbehör

Tillbehör 5 för 4
Borste med groovepik
49 Kr
Köp!
Info
Golfgear Borste Aqua Cleaner
139 Kr
Köp!
Info