Titleist Utility U-505 Herr Höger i gruppen Golfklubbor / Hybrider / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3270020-1160200r)
Titleist Utility U-505 Herr Höger
Titleist Utility U-505 Herr Höger
Titleist Utility U-505 Herr Höger
Titleist Utility U-505 Herr Höger
Titleist Utility U-505 Herr Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

U505 Utility

Fantastisk känsla med hög bollhastighet

Kombinerat med fantastiskt ljud och en underbar känsla är Titleist nya utility-järn utformat med en dynamisk bollhastighet. Detta uppnås genom att man har ett smitt L-face som är tunnare samt använder sig av Max impact teknologin. Detta tillsammans med den nya ihåliga konstruktionen gör klubban till ett fantastiskt vapen ute på banan.

 

Bättre utgångsvinkel med bättre tungsten

För att förbättra utgångsdynamiken som mest har tyngdpunkten sänkts och flyttats mer mot hälen. Detta har man uppnått genom D18-tungstensvikter som genomgått en hårdlödningsprocess, lånad från rymdteknik. Detta har genererat i att vikten och tyngdpunkten kunnat positioneras extremt noggrant.

 

Utseende i världsklass

Klubban är utformad för att passa in med resterande klubbor i golfarens bag och detta har uppnåtts genom att man kortat ner bladet, gett klubban en lägre träffyta men ändå behållit en bred sula för maximal mångsidighet.

 

Prestandan i fokus

Klubban är tillverkad för att kunna generera exakt CG och detta är uppnått genom en muscle-platta som Titleist använder sig av. Plattan genererar tillfredställande ljud och känsla vid bollträff genom en förbättrad akustik och mindre vibrationer.

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Satin
Flex: Grafit Regular , Grafit Stiff , Grafit X-Stiff
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Nej
Loft: 16 , 18 , 20 , 22
Hybrid: Hybrid 1 , Hybrid 2 , Hybrid 3 , Hybrid 4
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Utility U-505 Herr Höger

Kraftfull järnklubba med hybridliknande egenskaper Mer information »
2695 Kr / 1999 Kr
Du sparar 696 Kr
Artnr: 3270020-1160200r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Titleist Driver TSr2 Herr Höger
6495 Kr
Titleist Driver TSr3 Herr Höger
6495 Kr
20
Titleist Järnset T100 2021 Herr Höger
fr. 9596 Kr
fr. 11995 Kr
20
Titleist Järnset T200 2021 Herr Höger
9596 Kr
11995 Kr

Tillbehör

Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Pure2Improve Tempo Trainer 48
699 Kr
Köp!
Info