Titleist Utility T200 Herr Vänster i gruppen Golfklubbor / Hybrider / Vänster Herr hos Dimbo Golf AB (3270022-1260200r)
Titleist Utility T200 Herr Vänster
Titleist Utility T200 Herr Vänster
Titleist Utility T200 Herr Vänster
Titleist Utility T200 Herr Vänster
Titleist Utility T200 Herr Vänster
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

T200

Känsla samt utseende, passande för den bättre golfaren

Med en tunnare topplinje, kortare bladlängd samt en väldigt fräsch form blir den nya T200 en klubba som förändrats ganska mycket.

För att enklare kunna skapa ett comboset med T100 och T100s har den nya T200 samma minimala offset som dessa klubbor och man åstadkommer bättre ljud och känsla i träffytan genom en specialtillverkad muscle-platta.

 

Bättre progression genom tungsten

För att kunna generera hög precision med de låga järnen samt en hög utgångsvinkel med de längre, använder sig Titleist av D18-tungstensvikter. Dessa har blivit tillverkade i en hårdlödningsprocess som man tagit från rymdteknik. Detta bidrar till att Titleist ingenjörer getts möjlighet att positionera tyngdpunkten med betydligt större noggrannhet.

 

Kraft

Järnen genererar en hög bollhastighet. Detta uppnås genom ett smitt L-face insert samt en utvecklad Max impact teknologi. Detta gör att hela träffytan ökar bollhastigheten. Den konsekventa längden är uppnådd genom samtliga komponenter i den ihåliga konstruktionen. .

 

Kön: Herr
Fattning: Vänster
Färg: Satin
Flex: Grafit Regular , Grafit Stiff , Grafit X-Stiff
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Nej
Loft: 17 , 20 , 22
Hybrid: Hybrid 2 , Hybrid 3 , Hybrid 4
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Utility T200 Herr Vänster

Kraftfull järnklubba med hybridliknande egenskaper Mer information »
Artnr: 3270022-1260200r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

EyeLine 360 Spegel
995 Kr
Köp!
Info
Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Pure2Improve Tempo Trainer 48
699 Kr
Köp!
Info