Titleist Järnset T100s 2021 Herr Höger i gruppen Rea & Begagnat / Rea Järnset / Herr Höger (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3271042-1165410r)
Titleist Järnset T100s 2021 Herr Höger
Titleist Järnset T100s 2021 Herr Höger
Titleist Järnset T100s 2021 Herr Höger
Titleist Järnset T100s 2021 Herr Höger
Titleist Järnset T100s 2021 Herr Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

T100s

Titleist nya T100s är framtagen för den bättre spelaren som även söker mer längd. Genom den förbättrade känslan och kontakten med gräset får man en klubba som tilltalar de flesta med fantastiska förlåtande egenskaper för att tourjärn.

 

Mer längd – i ett tourjärn

De nya T100s har alla liknande egenskaper som T100 har, fast med två grader starkare i loftet. Detta med stöd av en Muscle Channel, som genererar en bättre utgångsvinkel och högre bollhastighet.

 

För bättre prestanda – Bättre tungsten

Samtidigt som järnen har en solid smidd känsla använder sig Titleists ingenjörer av rymdteknik. De nya D18-tungstensvikterna har högre densitet och genom en process kan man eliminera svetspunkter och på det sättet positionera tyngdpunkten med största noggrannhet.

 

Konsekventa resultat

För att kunna generera ännu mer kontroll i dessa järn har Titleist nu arbetat om träffytan i järn 4 till järn 7. Dessa är omarbetade för att generera mer spinn och låter den bättre spelaren kontrollera sina slag, även på längre järn. För att få en enhetlig framkant och en träffyta som är sömlös har T100 en träffyta med kontinuerlig infästning.

 

Passar den mest kräsna golfaren

Titleist har utvecklat bladet utseendemässigt för att passa de allra bästa spelarna. En kompakt bladlängd, tillsammans med minimal offset och en tunn topplinje gör denna klubba till en av de snyggaste på marknaden. Detta nu med en borstad kromfinish för att reducera blänk från solen.

 

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Chrome , Satin
Flex: Grafit Regular , Grafit Stiff , Stål Regular , Stål Stiff , Stål X-Stiff
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW , J3 , J4 , J5 , J6 , J7 , J8 , J9 , PW
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Järnset T100s 2021 Herr Höger

Spela med precision samt formbarhet på tournivå Mer information »
11995 Kr / 9596 Kr
Du sparar 2399 Kr
Artnr: 3271042-1165410r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
1-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Tillbehör 5 för 4
Pleasy Golf Gripglide
199 Kr
Köp!
Info