Titleist Tour Soft Vit Golfboll (1st dussin) i gruppen Golfbollar hos Dimbo Golf AB (3216029-634715)
Titleist Tour Soft Vit Golfboll (1st dussin)
Titleist Tour Soft Vit Golfboll (1st dussin)
Titleist Tour Soft Vit Golfboll (1st dussin)
Titleist Tour Soft Vit Golfboll (1st dussin)
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Titleist Tour Soft golfboll är utvecklad för att ge golfare bättre förutsättningar att förbättra sitt spel. Med en kärna som är den största som Titleist någonsin gjort är Tour Soft nu en snabbare boll som är längre med slag från tee. Den större kärnan kräver att det högteknologiska 4CE skalet är tunnare, vilket genererar högre spinn i närspelet och i slag in mot green. Vi fortsätter att förbättra teknologin så att du kan förbättra ditt spel. Lita på den riktiga prestandan i Titleist Tour Soft.

Spinn-och kontrollboll

Skal  – Tunnare 4CE-skal som ger mer spinn i närspelet.

Bollflykt – Sfäriskt delat dimplemönster med 342 dimplar i cuboctahedrondesign som ger en mer penetrerande bollflykt.

Kärna – Nydesignad, större  och snabbare kärna som både ger mer längd och mer känsla.

Kön: Herr
Färg: Vit
Järnspin: Mer spin
Wedgespin: Mer spin
Hastighet Driver: 100 Mph , 101 Mph , 102 Mph , 103 Mph , 104 Mph , 105 Mph , 106 Mph , 107 Mph , 108 Mph , 109 Mph , 110 Mph , 95 Mph , 96 Mph , 97 Mph , 98 Mph , 99 Mph
Förpackning: 12-pack
Golfbollar: 2-dels
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Beställningsvara
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Tour Soft Vit Golfboll (1st dussin)

Genererar högre spinn i närspelet Mer information »
395 Kr
 
Artnr: 3216029-634715
Ge omdöme
Lagerstatus:
Beställningsvara
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Passar till

EyeLine 360 Spegel
995 Kr
Köp!
Info
25
Övningsnät med tygduk
1499 Kr
1999 Kr
Köp!
Info

Tillbehör