Titleist Bollväska Tour Series Svart/Vit i gruppen Golfresefodral & Väskor / Bollväskor hos Dimbo Golf AB (3281032-976438)
Titleist Bollväska Tour Series Svart/Vit
Titleist Bollväska Tour Series Svart/Vit
Titleist Bollväska Tour Series Svart/Vit
Titleist Bollväska Tour Series Svart/Vit
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Titleist Bollväska Tour

Med inspiration från tourbagen så har denna bollväskan en stilren och snygg design med en stabil bottenplatta. Handtagen är gjort i poly-urethanmaterial.

Färg: Svart , Vit
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Beställningsvara
Leveranstid:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Bollväska Tour Series Svart/Vit

För dina träningsbollar Mer information »
1095 Kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 3281032-976438
Ge omdöme
Lagerstatus:
Beställningsvara
Leveranstid:
4-12 arbetsdagar

Tillbehör

Clikka Bollplockare Rör
99 Kr
Köp!
Info
Drill Stix 2-pack
199 Kr
Golfgear Bollupplockare Shagbag
299 Kr
Köp!
Info
Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info