Titleist Bärbag Sunday Carry Dubbelsele Heathered Forest i gruppen Golfbagar / Pencilbagar hos Dimbo Golf AB (3213014-647449)
Titleist Bärbag Sunday Carry Dubbelsele Heathered Forest
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Enkel bärbag i lättviktsmaterial.

 

Sunday Carry är en extremt lätt pencilbag i lättviktsmaterial. Ett stort klädfack i fullängd samt två mindre fack gör att du får plats med det viktigaste för rundan. Justerbar dubbelbärsele.

Vikt 1 kg.

"
Vattentät: Nej
Topp: 2-delad topp
Antal fickor: 3
Vikt kg: 1 Kg
Färg: Grön
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Få i lager
Leveranstid:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Bärbag Sunday Carry Dubbelsele Heathered Forest

1kg, 2-delad top Mer information »
999 Kr
Artnr: 3213014-647449
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar