Hirzl Golfhandske Trust Control MLH (Vanligast) i gruppen Golfhandskar / Skinnhandskar / Herr vänster (Vanligast) / Hirzl hos Dimbo Golf AB (393129r)
Hirzl Golfhandske Trust Control MLH (Vanligast)
Hirzl Golfhandske Trust Control MLH (Vanligast)
Hirzl Golfhandske Trust Control MLH (Vanligast)
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Handske tillverkad i känguruskinn vilket gör den mycket slitstarkare än en vanlig skinnhandske. Specialbehandlad med en patenterad process som gör att denna handske ger 2 x bättre grepp i torrt väderlag och 4 x bättre grepp i blött väderlag.

 

Denna teknologi kallas för Grip4u och man lämnar 3 månaders garanti på att detta fungerar. Alltså äntligen en skinnhandske som du kan spela med oavsett väder.

 

Handsken går utmärkt att tvätta med kallt vatten och den återfår sin ursprungskänsla när den har torkat, eller varför inte spela med den blöt för ännu bättre grepp?

Golfhandskar: Skinn
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Storlek Handskar: L , M , ML , S
Färg: Svart , Vit
Material: Fårskinn , Känguruskinn , Syntet
Som man förväntar sig av ett företag vars besatthet är att tillverka handskar som kopplar samman utövare med deras utrustning bättre än något annat, finns det alltid utrymme för förbättringar och tekniska innovationer för att fintrimma anpassningen till olika tekniker och utövarnivå. Innovativa teknologier driver oss framåt. Stark innovation ligger Hirzl nära hjärtat, alltid uppbackat av tillvägagångssätt och tekniker. Vårt fokus är att utveckla den mest avancerade teknologin för att skapa handskar som gör den mänskliga handen ännu effektivare. HIRZL anser att det finns tillräckligt mycket vetenskaplig, teknisk och ergonomisk komplexitet bakom hur händer kopplas samman med sportutrustning för att bara ägna sig åt att tillverka handskar. Hirzls djupa kunskap inom detta område gör det oundvikligt, därför, att om utövare hittar en handske som är perfekt till 95% vill HIRZLs tekniker hitta de resterande 5%.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Hirzl Golfhandske Trust Control MLH (Vanligast)

Slitstark golfhandske som fungerar utmärkt även i regn Mer information »
399 Kr
Artnr: 393129r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Golfpeg för matta 83mm
17 Kr
Köp!
Info
Peg Lignum 12st 72mm Orange
69 Kr
Köp!
Info

Tillbehör

Tillbehör 5 för 4
Betjänt för handske
39 Kr
Köp!
Info