Galvin Green Långkalsonger Skintight Herr C20 Emerson Svart/Aluminium i gruppen Kläder & Accessoarer / Herrkläder / UNDERKLÄDER / Galvin Green Långkalsonger hos Dimbo Golf AB (2160003-77B3r)
Galvin Green Skintight Herr C20 Leggings Emerson Svart/Aluminium
Galvin Green Långkalsonger Skintight Herr C20 Emerson Svart/Aluminium
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Galvin Green’s nya SKINTIGHT™ Compression Technology kläder är det ultimata underlagret när du behöver extra värme. Den tajta passformen ökar blodflödet och syrenivån I musklerna – vilket ger mer cirkulation och bättre uthållighet. Och genom att lägga till permanent fukttransport, har Galvin Green skapat plagg med hög andningsförmåga med termoreglerande egenskaper som håller din kropp torr och vid en optimal prestandatemperatur, oavsett väder.
 
• Ökad cirkulation
• Ökar uthålligheten för dina muskler
• Permanenta fukttransportegenskaper
• Optimal andningsfunktion
• Temperaturreglerande egenskaper
• Anti-bakteriell funktion
• Platta sömmar för skönare passform
• Lättskött plagg

SKINTIGHT™ Compression Technology plagg kommer i två olika utföranden. Compression 10 är idealet vid golf i temperaturer under 10° C och Compression 20 i temperaturer under 20° C.

Kön: Herr
Storlek Kläder: L , M , S , XL , XS , XXL
Färg: Svart , Vit
Galvin Green kläder i Gore-Tex material är lättskötta och kan ofta maskintvättas och torktumlas. Faktum är att plaggen fungerar bäst när de är rena, så var inte rädd att tvätta dem ofta. Plaggen bör tvättas med ett vanligt 40° program. Kom ihåg att aldrig använda sköljmedel, som endast minskar de vattenavvisande egenskaperna av materialet. Inte heller bör du använda blekmedel. Plaggen bör torkas i en torktumlare då detta re-aktiverar den vattenavvisande ytan på plagget. Yttertyget från Gore är behandlat med en ultratunn beläggning kallad DWR (Durable Water Repellent). Denna beläggning tränger in i fibrerna och minskar ytspänningen i tyget, som säkerställer att vatten på tyget formar små päronformade droppar på ytan i stället för att absorberas in i tyget. Ett vattenavvisande yttertyg ger extra isolering och förhindrar vätska att tränga in genom väven, som skulle göra att bäraren skulle uppleva tyget som fuktigt och klibbigt. Efter mycket användning och slitage av plagget kan den vattenavstötande effekten av yttertyget reduceras. Vårdar du plagget ökar dess livslängd. Det bästa sättet att behålla de vattenavstötande egenskaperna är att maskintvätta plagget i ett normalt 40 ° tvättprogram, UTAN sköljmedel. Därefter bör plagget torktumlas. Tvättprogrammet bör ta bort all smuts och värmen från torktumlingen kommer att aktivera tygets vattenavstötande egenskaper på nytt. Egenskaperna hos Gore-Tex ®-membranet påverkas inte av regelbunden tvätt.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Galvin Green Långkalsonger Skintight Herr C20 Emerson Svart/Aluminium

SKINTIGHT ™ för varmare dagar Mer information »
499 Kr / 349 Kr
Du sparar 150 Kr
Artnr: 2160003-77B3r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör