Callaway Hybrid Apex Höger Herr  i gruppen Rea & Begagnat / Rea Hybrider / Herr Höger (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1470037-1150180r)
Callaway Hybrid Apex Höger Herr
Callaway Hybrid Apex Höger Herr
Callaway Hybrid Apex Höger Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Apex Hybrid

Callaway har för första gången integrerat den revolutionerande Jailbreakteknologin i en hybrid som är tourinspirerad. Hybriden ger därför både fördelen med spinn och kontroll i bollflykt som du skulle se i de långa järnen samtidigt som de ger golfaren fördelarna av en hybrid. Callaways Apex Hybrid riktar sig mot den bättre spelaren och är menad som en perfekt övergång från järnen. Jailbreak teknologin samt två järnstänger på insidan håller ihop huvudet och med hjälp av en smidd Facecup som är gjord från Carpenter 455 stål får golfaren en ökad bollhastighet över hela träffytan. Kommer i en klassisk mörk PVD finish. Loftalternativ: 2H(18°), 3H(20°), 4H(22°), 5H(24°)

 

Grepp: Golf Pride Tour Velvet 360

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Svart
Flex: Grafit Regular , Grafit Stiff , Grafit X-Stiff
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Nej
Loft: 18 , 20 , 23 , 26
Hybrid: 2:a , 3:a , 4:a , 5:a
Begagnat: Nej
Headcover: Ingår
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Hybrid Apex Höger Herr

Mer information »
2895 Kr / 2023 Kr
Du sparar 872 Kr
Artnr: 1470037-1150180r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
[1]-[3] arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

EyeLine 360 Spegel
995 Kr
Köp!
Info
Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Pure2Improve Tempo Trainer 48
799 Kr
Köp!
Info