Callaway Golfhandske Tour Authentic 19 MLH (Vanligast) i gruppen Golfhandskar / Skinnhandskar / Herr vänster (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1444015-111r)
Callaway Golfhandske Tour Authentic 19 MLH (Vanligast)
Callaway Golfhandske Tour Authentic 19 MLH (Vanligast)
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Callaway Tour Authentic, golfhandske

För optimalt grepp har denna handske en passform som sitter tätt på huden och den är sydd i mjukt och följsamt cabrettaskinn med Griptac. Tack vare perforeringar på fingrar och tumme har handsken en effektiv ventilering. För ytterligare ventilering är handsken tunn och lätt med säker OptiFit-stängning tillsammans med Dry Cuff. Möjlighet till egen logo.

Färg: Vit. Vänsterhandske i S–XL och högerhandske i M–L.

 

Golfhandskar: Skinn
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Storlek Handskar: L , M , ML , S , XL
Färg: Vit
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Golfhandske Tour Authentic 19 MLH (Vanligast)

Handske i Cabrettaläder Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1444015-111r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

Betjänt för handske
39 Kr