Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr  i gruppen Golfklubbor / Fairwaywoods / Vänster Herr hos Dimbo Golf AB (1468070-1250190r)
Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr
Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr
Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr
Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr
Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr
Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Stig in i banans kungarike med Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood - din nyckel till långa, precisa och imponerande slag. Med banbrytande innovationer och avancerad teknik levererar denna fairwaywood en kombination av kraft och förlåtande egenskaper som tar ditt spel till en ny nivå av både prestanda och elegans. Den distinkta designen, inspirerad av sina legendariska föregångare, är en hyllning till golfens historia samtidigt som den omdefinierar dess framtid. Utrustad med en lätt och stabil konstruktion ger denna fairwaywood en smidig och explosiv sving för att nå längre avstånd och träffa fairways med precision. Oavsett om du är på tee eller på fairway, gör Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood att du känner dig som en mästare på banan. Ge ditt spel ett kraftfullt verktyg och ett stycke golfhistoria med denna ikoniska klubba.

Big Bertha vänder sig till golfare som vill ha en förlåtande klubba, och genom dess utseende skapar den självförtroende.

Big Bertha fairwaywood använder sig av Jailbreak med Batwing som stabiliserar huvudet och ger träffytan möjlighet att flexa och skapa bollhastighet.

Träffytan är designad av Ai för att främja hastighet även utanför sweetspot.

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast) , Vänster
Färg: Röd , Svart
Flex: Grafit Regular , Grafit Senior , Grafit Stiff
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Ja , Nej
Loft: 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 25
Fairwaywood: FW 3 , FW 5 , FW 7 , FW 9
Begagnat: Nej
Headcover: Ingår
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Big Bertha 23 Fairwaywood Vänster Herr

Lättspelad och förlåtande Mer information »
Artnr: 1468070-1250190r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

EyeLine 360 Spegel
995 Kr
Köp!
Info
Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Pure2Improve Tempo Trainer 48
799 Kr
Köp!
Info