Medlemskap

Bli medlem kostnadsfritt och få förmånliga priser
Välkommen att kostnadsfritt bli medlem hos Dimbo Golf där ett medlemskap inte bara handlar om shopping - det handlar om att förbättra hela din golfupplevelse! Som en uppskattad medlem får du inte bara tillgång till förstklassiga golfprodukter till förmånliga priser; du går in i en värld utformad för att höja varje aspekt av din golfresa.

Bedöm dina produkter
En av de unika funktionerna i vår gemenskap är möjligheten att bedöma de produkter du har köpt. Dina åsikter betyder något och påverkar inte bara andra golfentusiasters beslut utan formar också vårt framtida utbud. Dina åsikter är en drivkraft som påverkar hela golfgemenskapen.

Bygg din egen avatar
Men det är inte allt - tänk dig att ha möjligheten att titta in i andra medlemmars golfbagar. Med vår innovativa plattform kan du utforska vilken utrustning andra golfare använder, hur de har betygsatt varje produkt och få insikter från riktiga spelare. Det är som att ha en personlig golfrådgivare inom räckhåll, som hjälper dig att göra de bästa valen för ditt spel.

Betygsätt golfbanor och hjälp dina medgolfare inför nästa äventyr
Och för dem som älskar att utforska nya golfbanor låter vår plattform dig göra mer än bara handla, betygsätta och vara nyfiken. Du kan nu rangordna och recensera de golfbanor du nyligen har upplevt. Dela dina tankar om fairways, greener och övergripande atmosfär och skapa en omfattande guide för andra medlemmar som söker sitt nästa golfäventyr.


Vårt medlemskap handlar inte bara om transaktioner; det handlar om att bygga relationer tillsammans med andra entusiaster som delar din passion för spelet. Med förmånliga priser, insiktsfulla produktrecensioner och en dynamisk plattform som främjar interaktion är att vara en uppskattad medlem i en personlig golfoas.

Tack för att du är eller vill bli en del av vår gemenskap, där din resa inte bara handlar om att köpa saker utan en upplevelse fylld med framtida kamratskap, insikter men såklart även oslagbara priser. Låt oss fortsätta att teea upp till nya höjder tillsammans!