Kontakta oss


Dimbo Golf AB (Org.Nr 556823-4735)
Gesällgatan 1
541 50 SKÖVDE
Sverige

Telefon:
Covid-19:
Denna säsong är det många som hör av sig till oss för att få hjälp varför vi vi har längre kötider än normalt i vår telefonväxel. Svarar vi inte inom 9 signaler, ring inte direkt igen utan vänta minst 30 minuter och prova igen.
Tel. 0500-410 100

E-post:
Har du en fråga angående en produkt eller en beställing du gjort, maila gärna vår ordermottagning.
Covid-19: Vi besvarar vanligtvis mail inom två dygn men på grund av den extremt höga belastningen denna säsong kan det nu ta 4-7 dagar innan vi hinner återkoppla till dig. Vi beklagar detta och gör vårt yttersta för att hinna hjälpa dig med ditt ärende så snart som möjligt.

OBS!! Undvik att skicka flera mail i samma ärende då ett nytt ärende från dig skapas vilket automatiskt gör att ditt ärende hamnar sist i kön igen. Har du ett mycket brådskande ärende så ring istället till oss på telefon 0500-410 100. (se Telefon ovan)

Returer & Byten
Covid-19: Hantering av returer och byten tar just nu ca 5-10 dagar vilket gör att även om du returnerar en vara snabbt kan din faktura förfalla innan vi hinner behandla din retur. Betala därför alltid Klarna-fakturan även om du returnerar så att du inte riskerar en påminnelseavgift. Klarna betalar tillbaka pengarna när vi behandlat din retur.
Returer som sänds till utlämningsställen hinner vi ej hämta, de kommer istället att gå i retur till dig alternativt kasseras av fraktbolaget. Se till att returen levereras direkt till vår adress.

Har du en fråga av allmän karraktär, kan du ställa den här.


Om du har problem med att sidorna inte visas på rätt sätt eller att olika felmeddelanden
dyker upp, så skall du vända dig till Dimbo Golf.


GPS-koordinater: 58.384101,13.836962