Att jobba på Dimbo

Dimbo är en svensk återförsäljare inom golfutrustning med försäljning via internet samt i varuhuset i Skövde. Vårt fokus är att inspirera och hjälpa våra kunder att få ut mer av sitt golfspel.

Vi som jobbar på Dimbo är golfare och och vi har den stora förmånen att få jobba med vårt fritidsintresse.

När vi söker personal till en tjänst letar vi efter den mest motiverade och kompetenta medarbetaren. Du är utåtriktad, social och brinner för att hjälpa våra kunder att få en roligare golfupplevelse.

Vi strävar efter att Dimbo skall vara en trivsam arbetsplats där alla känner sig delaktiga och kan framföra sina idéer och åsikter.Just nu söker vi en semestervikarie - säljare (Strödagar V.25-33)

Som säljare är kundnöjdheten ditt ansvar och för att trivas hos oss behöver du vara öppen, omtänksam, engagerad, lyhörd och lite modig. Du är givetvis ansvarsfull, pålitlig, bra på att sammarbeta och brinner för att hjälpa kunden att hitta de produkter han eller hon söker.

Jobbet som säljare är omväxlande och stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är riktigt den andra lik, med ett undantag - kunderna är alltid i fokus.

Du kommer främst att jobba som engagerad butiksförsäljare av golfutrustning samt kläder och golfskor men som på alla mindre arbetsplatser innefattar arbetssysslorna även lager/underhålls och dataarbete.

Du som söker känner igen dig i ovanstående, är minst 16 år och spelar golf (max ca Hcp 10).

Från de ansökningar vi får in kommer vi att välja ut några sökanden som vi tycker verkar mest engagerade och lämpade för uppgiften och som vi vill få en pratstund med.

Vi ser helst att du kommer till butiken och lämnar din ansökan personligen men du kan också maila den till oss på vår info-adress.

Vi uppskattar ditt intresse! Välkommen med din ansökan snarast möjligt :)