Hjälp

Så här går det till att handla hos Dimbo Golf!

Har du inget kundkonto sedan tidigare registreras ett automatiskt åt dig när du beställer hos oss första gången.

Nästa gång du vill handla behöver du bara logga in dig med ditt användarnamn och lösenord.

Leta dig fram till den vara du önskar köpa med hjälp av trädmenyn som finns till vänster. Vid tryck på kategori eller varor visas de i fönstret till höger. Längst upp till höger på sidan hittar du navigeringsknappar för att se innehållet i din kundvagn och för att gå till kassan.

När kundvagnen visas kan du alltid ändra eller ta bort varor om du så önskar. När du handlat klart och är nöjd med varorna i kundvagnen går du vidare till kassan där du även kan välja frakt och betalningssätt och se vad det kostar. Sedan klickar du bara iväg beställningen. Bekräftelse på din order kommer via e-post.

Vi vill göra samtliga beställare uppmärksamma på att alla IP-nummer loggas för att kunna förhindra okynnesbeställningar och liknande oegentligheter.

På Dimbo Golf handlar du enkelt, bekvämt och säkert. Har du några frågor kring din order? Ta då gärna kontakt med oss via e-post.

Om några tekniska problem eller felmeddelande uppstår när du handlar, vänligen kontakta Askås Support. Lämna gärna dina synpunkter på hur du tycker det fungerar att handla.