Titleist Headcover Barrel Twill Fairwaywood Black Out i gruppen Golftillbehör / Headcover Metalwoods hos Dimbo Golf AB (3281031-007717)
Titleist Headcover Barrel Twill Fairwaywood Black Out
Titleist Headcover Barrel Twill Fairwaywood Black Out
Titleist Headcover Barrel Twill Fairwaywood Black Out
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Titleist Headcover Barrel

Skydda dina klubbor med denna cylinderformade headcover som är mycket användarvänlig och stilren design. Headcovern är gjord i en polyblandning och finns till driver och fairwaywood.

Färg: Svart
Material: Läder
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Beställningsvara
Leveranstid:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Headcover Barrel Twill Fairwaywood Black Out

Mer information »
349 Kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Artnr: 3281031-007717
Ge omdöme
Lagerstatus:
Beställningsvara
Leveranstid:
4-12 arbetsdagar

Tillbehör

Golfpeg för matta 70mm
17 Kr
Köp!
Info
Golfpeggar T-Max 10-pack
79 Kr
Köp!
Info