Sun Mountain Bärbag ECO-Lite Svart i gruppen Golfbagar / Bärbagar hos Dimbo Golf AB (3511044-21B)
Sun Mountain Bärbag ECO-Lite Svart
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

ECO-LITE STANDBAG

En 4-delad bärbäg som har dubbelsele med full-length dividers vilket menas med att den delar upp bagen i fyra delar hela vägen ner till bottenplattan. Bärbagen har sex stycken olika förvaringsfickor inklusive ett fodrat fack och ett fack för vattenflaska. Väger endast 1,8 kilo och är gjort på ett vattenavstötande material. 

 

Miljövänlig bag

Eco-lite bagar är gjorda på ungefär 25 stycken plastflaskor och för varje såld bag så går en del utav summan till en välgörenhetsorganisation som heter 1% For The Planet.

 

"
Vattentät: Nej
Topp: 4-delad
Antal fickor: 6
Vikt kg: 1,8 Kg
Färg: Svart
"Sedan 1984 har Sun Mountain varit en pionjär i golfindustrin och revolutionerat utvecklingen av golfbagar och golfvagnar. Sun Mountains många innovationer, inklusive den första lättviktsbagen och moderna bärbagen, har gjort oss till det främsta golfbagsföretaget i Nordamerika. Sun Mountains Speed Cart förändrade bilden av en golfvagn och skapade en helt ny kategori av golfprodukt. Sun Mountains måtto ""design före sin tid"" driver företaget att kontinuerligt designa och förfina golfutrustningen. Ingen detalj är för stor eller för liten."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Få i lager
Leveranstid:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Sun Mountain Bärbag ECO-Lite Svart

Mer information »
2495 Kr
Artnr: 3511044-21B
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar