Galvin Green Insula Herr Half Zip Långärm Dixon Marinblå i gruppen Kläder & Accessoarer / Herrkläder / LÅNGÄRMAT hos Dimbo Golf AB (2154068-30B4r)
Galvin Green Insula Herr Half Zip Långärm Dixon Marinblå
Galvin Green Insula Herr Half Zip Långärm Dixon Marinblå
Galvin Green Insula Herr Half Zip Långärm Dixon Marinblå
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Galvin Green Dixon

  • Mycket lätt värmande plagg
  • Mjukt, stretigt och andningsbart material
  • Quickdry
  • BLUESIGN® godkänt material

INSULA™ LITE

Har inbyggda luftkanaler som värms upp va kroppsvärme men denna versionen har ett lättare material vilket inte ger en lika mycket värmande effekt som standardversionen. Passar perfekt som ett lager över första lagret på sommaren.

Kön: Herr
Storlek Kläder: 3XL , 4XL , L , M , S , XL , XXL
Färg: Blå
Material: Lyocell , Polyester
Galvin Green kläder i Gore-Tex material är lättskötta och kan ofta maskintvättas och torktumlas. Faktum är att plaggen fungerar bäst när de är rena, så var inte rädd att tvätta dem ofta. Plaggen bör tvättas med ett vanligt 40° program. Kom ihåg att aldrig använda sköljmedel, som endast minskar de vattenavvisande egenskaperna av materialet. Inte heller bör du använda blekmedel. Plaggen bör torkas i en torktumlare då detta re-aktiverar den vattenavvisande ytan på plagget. Yttertyget från Gore är behandlat med en ultratunn beläggning kallad DWR (Durable Water Repellent). Denna beläggning tränger in i fibrerna och minskar ytspänningen i tyget, som säkerställer att vatten på tyget formar små päronformade droppar på ytan i stället för att absorberas in i tyget. Ett vattenavvisande yttertyg ger extra isolering och förhindrar vätska att tränga in genom väven, som skulle göra att bäraren skulle uppleva tyget som fuktigt och klibbigt. Efter mycket användning och slitage av plagget kan den vattenavstötande effekten av yttertyget reduceras. Vårdar du plagget ökar dess livslängd. Det bästa sättet att behålla de vattenavstötande egenskaperna är att maskintvätta plagget i ett normalt 40 ° tvättprogram, UTAN sköljmedel. Därefter bör plagget torktumlas. Tvättprogrammet bör ta bort all smuts och värmen från torktumlingen kommer att aktivera tygets vattenavstötande egenskaper på nytt. Egenskaperna hos Gore-Tex ®-membranet påverkas inte av regelbunden tvätt.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Galvin Green Insula Herr Half Zip Långärm Dixon Marinblå

INSULA ™ Mer information »
1395 Kr
Artnr: 2154068-30B4r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
4-8 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör