Callaway Golfhandske Tour Authentic 22 LLH (Vanligast) i gruppen Golfhandskar / Allväderhandskar / Dam vänster (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1444020-211r)
Callaway Golfhandske Tour Authentic 22 LLH (Vanligast)
Callaway Golfhandske Tour Authentic 22 LLH (Vanligast)
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Callaway Tour Authentic Handske

En handske som är tillverkat i Cabrettaläder som ger en otroligt skön och mjuk känsla. Mer fäste än den förra modellen och med hål som transporterar bort fukt och vätska så är detta ett självklart val för alla Callaway tour proffs.

Golfhandskar: Skinn
Kön: Dam
Fattning: Höger (Vanligast)
Storlek Handskar: L , M , S
Färg: Vit
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Golfhandske Tour Authentic 22 LLH (Vanligast)

Handske i Cabrettaläder Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1444020-211r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
4-12 arbetsdagar

Kampanjvara

Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

Betjänt för handske
39 Kr