Titleist Järnset T200 Herr Höger i gruppen Golfklubbor / Järnset / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3271035-1165410r)
Titleist Järnset T200 Herr Höger
Titleist Järnset T200 Herr Höger
Titleist Järnset T200 Herr Höger
Titleist Järnset T200 Herr Höger
Titleist Järnset T200 Herr Höger
Titleist Järnset T200 Herr Höger
Titleist Järnset T200 Herr Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

T200

 

Max Impact

För att få sämre träffar väldigt bra samt längre slag på ocentrerade träffar har Titleist en ny teknologi som Max Impact. Klubban är utvecklad för att ge bättre resultat åt den redan duktiga spelaren. Detta gör T200 till ett järn som gör allt du kan förvänta dig, och lite till.

 

Tungstensvikter

För att få ett fantastisk MOI-värde är vikten i klubbhuvudet strategiskt placerad. T200 är de järnklubbor som har mest tungstensvikter i T-series modellerna. Vikten ligger, bland mellan och de längre järnen, genomsnittligt på 90 gram. Detta är dryga tredjedelen av klubbhuvudets totala vikt.

 

Lägre CG

För att få en bra bollflykt med de längre järnen vid tunnare träffar har setet en progressiv bladlängd vilket flyttar ner CG:n i de längre järnen. Genom den smidda träffytan får golfaren en enastående känsla och bollhastigheten ökar på slag från den lägre delen av träffytan.

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Chrome , Satin
Flex: Grafit Regular , Grafit Stiff , Stål Regular , Stål Stiff
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW , J4 , J5 , J6 , J7 , J8 , J9 , PW
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Järnset T200 Herr Höger

Ett järnset som gör allt du kan förvänta dig Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 3271035-1165410r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör