Titleist Järnset T100 Herr Höger i gruppen Golfklubbor / Järnset / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3271034-1165410r)
Titleist Järnset T100 Herr Höger
Titleist Järnset T100 Herr Höger
Titleist Järnset T100 Herr Höger
Titleist Järnset T100 Herr Höger
Titleist Järnset T100 Herr Höger
Titleist Järnset T100 Herr Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

T100

 

Smidd klubba

För att hjälpa de bättre spelarna till lägre resultat är klubban utformad för att ge golfaren ett spel med precision samt formbarhet på tournivå. Med ett tillfredställande utseende är klubban smidd för att uppnå allt som den kräsne spelaren eftersöker.

 

För att ge golfaren mer kontroll under varje slag samt en ständig solid känsla är T100 en helt smidd konstruktion. Detta ger den bättre golfaren touregenskaperna som efterfrågas.

 

Kontrollera CG:n

Tack vare tungstenen med hög densitet i tå och häl som finns i de längre järnen kan golfaren kontrollera CG:n vilket ger den optimala förbättringen. Det skapas en solid och stabil känsla genom den dubbelsmidda processen ihop med tungstensviktningen i klubbhuvudet.

 

Förbättrad leading edge

Genom att arbeta fram en bättre prestanda från varje detalj har Titleist nya T100 en förslipad leading edge samt en rundare sula. Detta genererar en klubba som går väldigt enkelt genom gräset och skapar den ultimata känslan för den bättre golfaren.

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Chrome, Satin
Flex: Grafit Regular, Grafit Stiff, Stål Regular, Stål Stiff, Stål X-Stiff
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW, J3, J4, J5, J6, J7, J8, J9, PW
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Järnset T100 Herr Höger

Spela med precision samt formbarhet på tournivå Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 3271034-1165410r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: