Ping Wedge Höger Glide 3.0 Wide Sole i gruppen Golfklubbor / Wedgar / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (4574022-11150r)
Ping Wedge Höger Glide 3.0 Wide Sole
Ping Wedge Höger Glide 3.0 Wide Sole
Ping Wedge Höger Glide 3.0 Wide Sole
Ping Wedge Höger Glide 3.0 Wide Sole
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

OBSERVERA!
Ping tillåter Ej försäljning utan kundkontakt vilket är anledningen till att du inte kan välja skaft eller loft när du beställer en klubba/set här. När du gjort din beställning kommer vi därför att ringa upp dig för att fråga vilken specifikation du vill beställa och att den verkar vara korrekt för just dig. Mer information om denna produkt hittar du under fliken Mer information."

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Satin
Flex: Grafit Regular , Grafit Senior , Grafit Stiff , Stål Regular , Stål Stiff , Stål X-Stiff
Loft: 54,56,58,60
Bounce: 14
Begagnat: Nej
Nya grooves med skarpare kanter sitter tätare fördelade för större friktion som ger ökad spinn (upp till 400 rpm vid tester) och därmed exakt avstånds- och bollbanekontroll för fulla svingar och för närspelet. Förbättrad sula och ledande kant på huvudena i 431SS som nogsamt, närmast hantverksmässigt, producerats för exceptionell interaktion och mångsidighet relativt underlaget, de glider genom gräs och sand och ger kreativa möjligheter för slagen. Precisionsfrästa grooves i Glide 2.0-wedgarna varierar med klubbornas loft för att optimera resultatet för både fulla slag mot green och närspelet runt green som kräver större kontroll. Lägre loftade wedgar (46° till 52°) har ett 20° fräst sidostöd för att maximera volym på grooves och en extra groove jämfört med ursprungliga Glide. De mer loftade alternativen (54° till 60°) har två extra grooves, 28° sidostöd och snävare radie för att ge mer spinn på de små närspelsslagen. Hydropearl-kromyta stöter bort fukt, minskar sulans friktion och förhindrar fliers. För Glide 2.0-wedgar kan du välja på fyra sulkonfigurationer för att passa din attackvinkel, hur djup torv du tar och de vanligaste typerna av underlag. SS Grind har en ?all-purpose mid-bounce?-sula med avfasad häl och bakre kant för att vara mångsidig i närspelet. Perfekt för normala attackvinklar och torvdjup. WS Grinds helsula passar bra på de flesta underlag om du har brant attackvinkel. TS Grind, inspirerad av PING WRX byggd på tourtestad halvmånesform, underlättar slag och precision från till och med de allra svåraste lägena. Den avfasade hälen gör att du kan slå slagen med öppet blad mot svåra hålplaceringar och från hårt underlag utan att behöva bekymra dig för att den ledande kanten ska vara för hög. ES Grind har inspirerats av vår Eye 2-wedge och formen på sulan ger optimal bunkerprestanda tack vare en klassisk rund profil med konad hosel. Utvecklad ledande kant förbättrar allroundprestanda för den närmast ikoniska ES Grind. Precis som tidigare Glide är Glide 2.0 tekniskt fulländad från grepp till sula. Med vårt patenterade Dyla wedgegrepp (3/4 tum längre) blir golfspelaren mer mångsidig och får bättre kontroll på bollbanan vid alla slag. Mindre konat grepp ger än större möjligheter att kontrollera slagen. Det specialutvecklade AWT 2.0 Wedge-skaftet ger lägre bollbana med bättre kontroll, känsla och stabilitet. Det är optimerat avseende vikt (118 g), flex och balans.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Ping Wedge Höger Glide 3.0 Wide Sole

Bred sula Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 4574022-11150r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Ping tillåter ej webbförsäljning

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till