Callaway Järnset Big Bertha Reva Höger RCH 40 Dam i gruppen Golfklubbor / Järnset / Höger Dam (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1471064-2130613r)
Callaway Järnset Big Bertha Reva Höger RCH 40 Dam
Callaway Järnset Big Bertha Reva Höger RCH 40 Dam
Callaway Järnset Big Bertha Reva Höger RCH 40 Dam
Callaway Järnset Big Bertha Reva Höger RCH 40 Dam
Callaway Järnset Big Bertha Reva Höger RCH 40 Dam
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Produktnamn

Big Bertha Reva Järn

Produktbeskrivning

En fantastisk känsla blandad med enorm förlåtelse.

 

Big Bertha har med hjälp av VTEC en klubba som ger golfaren hög utgångsvinkel samtidigt som uretan tar bort vibrationer som inte är önskvärda. Detta tillsammans med artificiell intelligens i form av deras Flash Face Cup-träffyta gör denna klubba till extremt lättspelad. Med klassiska Big Bertha-looken tilltalar denna klubba väldigt många golfare.

Ställbart loft

Nej

Skaft

Callaway RCH

Grepp

Golf Pride Tour Velvet 360 Soft

Tech spec 1

För att kunna skapa högre bollhastighet använder sig Callaway av deras Flash Face Cup Teknologi. Detta genererar en hög bollhastighet oavsett vart du träffar. Denna är framtagen med artificiell intelligens och klubban genererar en väldigt bra längd.

Tech spec 2

För att kunna generar rakare slag med lägre spinn och en bättre launch har det nya järnet blivit ännu mer lättspelat. Detta tar sin form i en bredare sula, mer offset och en större topplinje.

Tech spec 3

För att kunna vara en distansklubba men ändå ha en väldigt mjuk och skön känsla använder sig Callaway av en uretan-teknik för att dämpa icke önskvärda vibrationer. Detta tillsammans med att varje järnklubba har individuell viktning för en optimerad bollflykt gör att klubban passar väldigt många golfare.

 

Kön: Dam
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Chrome
Flex: Grafit Dam
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW , J5 , J6 , J7 , J8 , J9 , PW , SW
Begagnat: Nej
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Järnset Big Bertha Reva Höger RCH 40 Dam

Mer information »
Artnr: 1471064-2130613r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

30
Callaway Driver Big Bertha Reva Höger Dam
3485 Kr
4995 Kr

Tillbehör

Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Tillbehör 5 för 4
Pleasy Golf Gripglide
199 Kr
Köp!
Info