Callaway Järnset Apex Höger Herr i gruppen Rea & Begagnat / Rea Järnset / Herr Höger (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1471054-1140310r)
Callaway Järnset Apex Höger Herr
Callaway Järnset Apex Höger Herr
Callaway Järnset Apex Höger Herr
Callaway Järnset Apex Höger Herr
Callaway Järnset Apex Höger Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Apex 19

Apex 19 är en klubba för golfaren som vill ha ett mycket klassiskt utseende med fantastiskt ljud och känsla men även en smidd distansklubba. Klubban har en flerdelskonstruktion och klubborna är smidda från 1025 mild carbon steel samt att Callaway för första gången integrerat deras patenterade urethane microspheres teknologi för att ge golfaren bästa möjliga känsla utan längdförlust. För att genera mer bollhastighet och en mer konsekvent bollträff över hela ytan har Callaway tagit hjälp av deras 360 Face Cup medan deras nya Spin Control VFT adderar spinn på de fulla slaget. Järnklubborna har blivit specifikt anpassade och detta är gjort med tungstensvikter, för att få tyngdpunkten på det optimala stället och kunna öka i precision. Stålskaft och grafitskaft, tillgängliga från J3-SW, vänster/höger.

 

Grepp: Golf Pride Tour Velvet 360

Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Chrome
Flex: Grafit Regular , Grafit Senior , Grafit Stiff , Stål Regular , Stål Stiff
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW , J3 , J4 , J5 , J6 , J7 , J8 , J9 , PW , SW
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Järnset Apex Höger Herr

Mer information »
Artnr: 1471054-1140310r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

30
Callaway Hybrid Apex Höger Herr
2023 Kr
2895 Kr

Tillbehör

Golfgear Impact Tejp
119 Kr
Köp!
Info
Tillbehör 5 för 4
Pleasy Golf Gripglide
199 Kr
Köp!
Info