Callaway Driver Big Bertha B21 Höger Herr  i gruppen Golfklubbor / Drivers / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1466061-1150105r)
Callaway Driver Big Bertha B21 Höger Herr
Callaway Driver Big Bertha B21 Höger Herr
Callaway Driver Big Bertha B21 Höger Herr
Callaway Driver Big Bertha B21 Höger Herr
Callaway Driver Big Bertha B21 Höger Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Produktnamn

Big Bertha B21 Driver

Produktbeskrivning

För att kunna få bort den jobbiga slicen använder sig Callaway av högteknologi. Detta genererar en driver med lågt spinntal, hög utgångsvinkel samt ger golfaren en kraftig draw-tendens. Den nya B21 är framtagen och utvecklad med artificiell intelligens då Flash Face SS21-träffytan är framtagen i en superdator. Detta ger golfaren en fantastisk längd även på sämre träffar. En hög bollhastighet kan bibehållas genom Jailbreak Technology. Du kan enkelt ställa in lie och loft utan att vrida skaftet.

 

Ställbart loft

Ja

Skaft

Callaway RCH

Grepp

Golf Pride Tour Velvet 360 Soft

Tech spec 1

För att kunna generera längre samt rakare slag använder sig Callaway av en vikt som genererar draw. Detta gör att golfaren kan få lågt spinntal, en hög utgångsvinkel och träffa fler fairways.

Tech spec 2

Genom att använda sig av artificiell intelligens har man fått fram en träffyta som har enorma förlåtande egenskaper vilket ger golfaren längre slag på sämre träffar. Flash Face Technology som det heter är framtagen i en superdator och detta har även ändrat designen i träffytan.

Tech spec 3

För att kunna bibehålla en hög bollhastighet även vid sämre träffar använder sig Callaway av deras Jailbreak Techonolgy. Detta är två stänger som sitter inuti huvudet och stabiliserar hela huvudet. Detta genererar i en kraftöverföring som blir isolerad genom hela träffytan.

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Blå , Röd
Flex: Grafit Regular , Grafit Senior , Grafit Stiff
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Ja
Loft: 10 , 10,5 , 11 , 11,5 , 12,5 , 13,5 , 14,5 , 8 , 9 , 9,5
Begagnat: Nej
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Driver Big Bertha B21 Höger Herr

Mer information »
Flex: 
Loft: 
Skaft: 
Antal: 
Artnr: 1466061-1150105r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör

Golfgeist Impact Tejp
119 Kr