19
Callaway Bärbag Hyper Dry Lite Svart/Titan/Vit i gruppen Golfbagar / Bärbagar Vattentäta hos Dimbo Golf AB (1411077-999510)
Callaway Bärbag Hyper Dry Lite Svart/Titan/Vit
Callaway Bärbag Hyper Dry Lite Svart/Titan/Vit
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
Callaway Hyper Dry lite är en vattentät bärbag med en topp på 8,25 tum och 4 stycken fullängdsdividers. Med en vikt på 2.2 kg är detta callaways lättaste vattentäta bärbag. Med 4 st vattentäta fickor inkluderat en vaderad ficka får du maximalt förvaringsutrymme för alla tillbehör du kan tänkas behöva på golfbanan.
Vattentät:Ja
Topp:4-delad topp
Antal fickor:4
Vikt kg:2,2 Kg
Färg:Svart
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Beställningsvara
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Bärbag Hyper Dry Lite Svart/Titan/Vit

Vattentät bärbag, 4 stycken fullängdsdividers, 2.2 kg Mer information »
2479 kr / 1999 kr
Du sparar 480 kr
Artnr: 1411077-999510
Ge omdöme
Lagerstatus:
Beställningsvara
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört