Titleist Golfboll Velocity Rosa (1st 3-pack) i gruppen Golfbollar hos Dimbo Golf AB (3218027-51)
Titleist Golfboll Velocity Rosa (1st 3-pack)
Titleist Golfboll Velocity Rosa (1st 3-pack)
Titleist Golfboll Velocity Rosa (1st 3-pack)
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Ända sedan Velocity introducerades för första gången har denna boll designats för att ge längd. Varje del i bollen är konstruerad för maximal hastighet. Genom att ytterligare tänja gränserna har Titleist forskarteam utvecklat ett nytt aerodynamiskt paket för att optimera flykten samtidigt som man gjort en större och snabbare kärna för att maximera hastigheten. Tillsammans ger de nya förbättringarna i konstruktionen extremt lågt spinn, mer längd och större möjlighet att stanna bollen snabbt på green. Om vi ska prata längd, maxa och få ut varenda meter med nya Titleist Velocity.

Spinn-och kontrollboll

Skal  – NaZ+ skalet är designat för hastighet och att leverera en bra känsla i närspelet

Bollflykt – Det nya sfärsikt delade 350 octahedraldesignade dimplemönstret ger en förbättrad bollflykt

Kärna – Nya höghastighetskärnan LSX ger mer hastighet på fulla slag och en brantare nerfallsvinkel

Kön: Dam , Herr
Färg: Rosa
Järnspin: Mindre spin
Wedgespin: Mindre spin
Hastighet Driver: 100 Mph , 85 Mph , 86 Mph , 87 Mph , 88 Mph , 89 Mph , 90 Mph , 91 Mph , 92 Mph , 93 Mph , 94 Mph , 95 Mph , 96 Mph , 97 Mph , 98 Mph , 99 Mph
Förpackning: 3-pack
Golfbollar: 2-dels
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Beställningsvara
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Titleist Golfboll Velocity Rosa (1st 3-pack)

Större och snabbare kärna för att maximera hastigheten Mer information »
85 Kr
 
Artnr: 3218027-51
Ge omdöme
Lagerstatus:
Beställningsvara
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Passar till

Tillbehör

Golfpeg för matta 70mm
17 Kr
Köp!
Info
Golfpeggar T-Max 10-pack
79 Kr
Köp!
Info