Callaway Wedge Mack Daddy 5 Jaws Tour Grey Vänster Grind i gruppen Golfklubbor / Wedgar / Vänster Herr hos Dimbo Golf AB (1474031-1252010r)
Callaway Wedge Mack Daddy 5 Jaws Tour Grey Vänster Grind
Callaway Wedge Mack Daddy 5 Jaws Tour Grey Vänster Grind
Callaway Wedge Mack Daddy 5 Jaws Tour Grey Vänster Grind
Callaway Wedge Mack Daddy 5 Jaws Tour Grey Vänster Grind
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän

Fantastisk spinn genom nya Jaws Groove designen med Groove-i-Groove teknologin

För att ge golfaren en mer precis kontroll samt högre spinn använder sig Callaway av deras redan bevisade Groove-i-Groove teknologi samt en design med en väldigt vass kantradie.

 

8620 Mild Carbon Stål

En tillfredställande och mjuk känsla som ingen annan wedge kan mäta sig med uppnås genom kvaliteten och den framstående designen som är framtagen av Roger Cleveland. Finns i Platinum Chrome och Tour Grey

Optimerad

Wedgen är framtagen för att få en naturlig övergång från ditt järnset och detta har uppnåtts genom att man ändrat huvudet till att likna en vanlig järnklubba mer.

 

Komponenter

Män: True Temper Tour Issue 115 (stål) and Project X Catalyst 80 (grafit); Lamkin UTX grepp i blå/svart. Dam: UST Recoil Wedge shaft (grafit): Lamkin Comfort grepp i svart/blått.

Kön: Herr
Fattning: Vänster
Färg: Svart
Flex: Grafit Stiff , Stål Stiff
Loft: 52 , 56 , 60
Bounce: 10 , 12 , 8
Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Recensioner & Frågor/Svar

Callaway Wedge Mack Daddy 5 Jaws Tour Grey Vänster Grind

Mer information »
Artnr: 1474031-1252010r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Tillbehör

Tillbehör 5 för 4
Borste med groovepik
49 Kr
Köp!
Info
Golfgear Borste Aqua Cleaner
139 Kr
Köp!
Info