Hem Erbjudanden KontaktHjälp


ÄR DET SKILLNAD PÅ PRISERNA PÅ INTERNET OCH I FYSISK BUTIK?

Ja, priserna här på internet kan vara upp till ca 10% lägre än i fysisk butik. Priserna i vår fysiska butik tål dock att jämföras med andra fysiska butiker där vi för ex drivers och järnset ofta ligger 100-200kr lägre i ordinarie pris jämfört med våra största konkurrenter. För att få exakt pris på en specifik vara i vårt lokala varuhus är du välkommen att maila eller ringa och fråga.VARFÖR ÄR DET SKILLNAD?

Det innebär betydligt lägre omkostnader att driva ett internetvaruhus jämfört med en fysiskt butik. Internetbutiken har inga eller mycket låga kostnader för lokal, el, personal, lagerhållning, frakt, butiksinredning, kassasystem mm. Du kan dessutom inte se några utställningsmodeller och prova utrustning när du handlar på Internet. Av naturliga orsaker kan vi via Internet heller inte fullt ut erbjuda samma personliga betjäning, support eller servicegrad som i fysisk butik.

Frakt och eventuell fakturaavgift tillkommer dessutom på Internetpriset vid orders under 2500kr.KAN JAG BESTÄLLA EN PRODUKT PÅ DIMBO.SE OCH HÄMTA DEN I BUTIK?

Nej, en vara som är beställd via internet administreras och betalas genom ett annat system än det vi använder i butiken och kan ej hämtas eller betalas i butik.

Du har ännu inte lagt några varor i din varukorg.

Dimbos nyhetsbrev

Skriv in din e-postadress nedan så får du nyheter och aktuella erbjudanden från Dimbo Golf.

Information

Tisdag 24/4, 15-18
Customfitting och Demo
med Wilson Staff.
Ring och boka tid!

Öppettider
Mån-Fre    10-18
Lördag      09-14
Söndag     Stängt

Pris på internet kontra pris i butik

 


Callaway Steelhead järnklubbor

Dimbo Golf nominerade till Merchandiser of the Year

Arnold Palmer kläder

Srixon golfklubbor

TomTom golfer gpsClicgear golfvagn 3.5 plus