Dimbo Golf växer och just nu är vi på jakt efter en digital golfspelande medarbetare (Heltid)

Dimbo är fortfarande ett litet företag och vi som jobbar här behöver lära oss lite om mycket men i vissa delar mycket om lite.Kortfattat om Tjänsten

Under sommaren kommer du i första hand att jobba med kundservice mot såväl e-kunder som kunder i butik, dels som butiksförsäljare av golfutrustning samt kläder och golfskor.

Under vintern blir tjänsten mer digital där vi ägnar mycket av vår tid till att förbereda och preparera Dimbo.se inför nästa säsong (vi byter ut ca 6-8000 artiklar varje vinter). Mycket av detta jobb sker i Excel.De olika delarna i tjänsten

Kundservice
Du kommer att vara ansvarig för vår löpande kundinfoservice vilket tex innebär att hantera varubyten/varureturer & reklamationer, besvara orderfrågor, besvara mail/telefonfrågor kunder har inför beställningar, meddela kunder när en order/beställning eventuellt får en längre leveranstid än beräknat, kontakta kunder i den fysiska butiken om att deras beställda varor finns för avhämtning osv.

Datahackern
Under vintern kommer du att spendera mycket tid tillsammans med Excel. I Excel skapar och uppdaterar vi hela vårt stora artikelregister. Här är noggrannhet och flinka fingrar på tangentbordet A och O. Hacker behöver man faktiskt inte vara.

Säljaren
Som säljare är kundnöjdheten ditt ansvar och för att trivas hos oss behöver du vara öppen, omtänksam, engagerad, lyhörd och lite modig. Du är givetvis ansvarsfull, pålitlig, bra på att sammarbeta och brinner för att hjälpa kunden att hitta de produkter han eller hon söker.

Jobbet som säljare är omväxlande och stundtals hektiskt. Både små och stora problem måste lösas och ingen arbetsdag är riktigt den andra lik, med ett undantag - kunderna är alltid i fokus.

Övriga delar
Som på alla mindre arbetsplatser innefattar arbetssysslorna även underhållsarbete som godsmottagning, packning av orders, egna ansvarsområden i butiken, greppning av klubbor mm.


Du som söker känner igen dig i ovanstående, är minst 18 år och spelar golf (gärna under Hcp 20).


Från de ansökningar vi får in kommer vi att välja ut några sökanden som vi tycker verkar mest engagerade och lämpade för uppgiften och som vi vill få en pratstund med.

Vi ser helst att du kommer till butiken och lämnar din ansökan personligen men du kan också maila den till oss på vår info-adress.

Vi uppskattar ditt intresse! Välkommen med din ansökan senast 2020-09-20.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast möjligt.Att jobba på Dimbo

Dimbo är en svensk återförsäljare inom golfutrustning med försäljning via internet samt i varuhuset i Skövde. Vårt fokus är att inspirera och hjälpa våra kunder att få ut mer av sitt golfspel.

Vi som jobbar på Dimbo är golfare och och vi har den stora förmånen att få jobba med vårt fritidsintresse.

När vi söker personal till en tjänst letar vi efter den mest motiverade och kompetenta medarbetaren. Du är utåtriktad, social och brinner för att hjälpa våra kunder att få en roligare golfupplevelse.

Vi strävar efter att Dimbo skall vara en trivsam arbetsplats där alla känner sig delaktiga och kan framföra sina idéer och åsikter.