Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM8 Brushed Steel Herr Vänster i gruppen Golfklubbor / Wedgar / Vänster Herr hos Dimbo Golf AB (3274023-124610r)
Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM8 Brushed Steel Herr Vänster
Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM8 Brushed Steel Herr Vänster
Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM8 Brushed Steel Herr Vänster
Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM8 Brushed Steel Herr Vänster
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

VOKEY SM8

Hos Vokey SM8 har tyngdpunkten flyttats framåt på träffytan genom att vi använder tungsten. Det ger en mer konsekvent och ren bollträff som hjälper dig att träffa ditt mål oftare. Med tyngdpunkten placerad högt och framåt samt utökad MOI får golfare en förbättrad känsla och bollflykt. Denna vikting underlättar dessutom för att vid träffögonblicket få klubbhuvudet square.

 

F Grind

För alla fullängdsslag

F grind är designad främst för fulla slag och slag med rakt klubblad. Idealisk för spelare som vill ha en traditionell sula. F grind är den mest spelade sandwedgen på PGA Touren av bland annat Justin Thomas, Ian Poulter och Charlie Hoffman.

M Grind

Sulslipningen skapad för mångsidighet

M Grind, Bob Vokeys favorit, är designad för spelare som föredrar att rotera klubbladet och arbeta fram olika slag runt green. Idealisk för spelare som har en flack och mer svepande sving och som vill kunna slå slag med klubbladet i många olika positioner. Spelas av Charles Howell III, Patrick Cantlay och Cam Smith. 

 

S Grind

Smal & Mångsidig

S Grind har en sula som smalnats av något för att glida smidigare genom träffen. Denna sulslipning är bäst på neutralt eller hårt underlag och för spelare som gillar att kontrollera loftet med sina händer framför eller bakom bollen. Spelas av Jordan Spieth, Adam Scott och Lanto Griffin. 

 

D Grind

Wedgen med mycket bounce

D grind erbjuder mångsidighet, förlåtande egenskaper tillsammans med hög bounce. D Grind är idealisk för spelare med en brantare infallsvinkel och som föredrar att arbeta med klubbladet och skapa slag.

 

L Grind

Precision för den skickliga

L Grind är wedgen med minst bounce i vår uppställning. Sulslipningen erbjuder maximal mångsidighet för den skickliga spelaren. Lämpar sig för torrt underlag och idealisk för golfare som har total kontroll vid impact och vill ha maximal mångsidighet i sitt wedgespel. Spelas av Jordan Spieth, Jimmy Walker och JT Poston. 

  

K Grind

Den ultimata bunkerklubban

K Grind är slipningen med mest bounce i vår uppställning, vilket gör den till den ultimata bunkerklubban. K Grind har en bred sula och en förbättrad kammare för att göra den mer förlåtande vid tuffa underlag. Spelas av Justin Thomas, Adam Scott och Webb Simpson.

"
Kön: Herr
Fattning: Vänster
Färg: Satin
Loft: 46 , 48 , 50 , 52 , 54 , 56 , 58 , 60 , 62
Bounce: 10 , 12 , 14 , 4 , 8
Begagnat: Nej
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM8 Brushed Steel Herr Vänster

Tungstensvikt för mer konsekvent och ren bollträff Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 3274023-124610r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
2-3 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: