Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM7 Slate Blå Herr Höger F-Grind i gruppen Golfklubbor / Wedgar / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3274021-114610r)
Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM7 Slate Blå Herr Höger F-Grind
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Vokey SM7 Wedge

För att ge golfaren en konsekvent slaglängd, kontroll och maximalt med spinn är dessa wedgar förbättrade med en progressiv tyngdpunkt, optimerade skåror samt wedgeslipningar som är tourvaliderade. Detta ger golfaren självförtroende vid varje slag och möjlighet att sätta de bäst presterande wedgarna i spel.

 

Tillgänglig loft: 46° - 62° (RH/LH)

Tillgänglig Finish: Tour Chrome, Brushed Steel, Jet Black, och Raw (endast custom)

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Blå
Loft: 50, 52, 54, 56, 60
Bounce: 10, 12, 8
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Wedge Vokey Spin Milled SM7 Slate Blå Herr Höger F-Grind

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 3274021-114610r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till