Titleist Driver TS 2 Dam Höger i gruppen Golfklubbor / Drivers / Höger Dam (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (3266016-2144105r)
Titleist Driver TS 2 Dam Höger
Titleist Driver TS 2 Dam Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
TS 2, med päronformat huvud på 460 cm3, ger extra längd med förlåtande egenskaper. Nya SureFit CG ger möjlighet att justera tyngdpunkten utan att påverka de förlåtande egenskaperna. Med flyttbara vikter kan spinntal och utgångsvinkeln optimeras individuellt, vilket ger mer konsekventa värden och större justeringsmöjligheter. Active Recoil Channel-tekniken, som ger flex i hela främre delen av klubbhuvudet har uppgraderats till version 2.0 med en progressiv tjocklek för ännu högre bollhastighet och lägre spinntal. Radial Speed Face 2.0 är en optimering av träffytans tjocklek, vilket ger mer konsekvent bollhastighet även utanför sweetspot. Titleists SureFit-hosel ger möjlighet till 16 olika kombinationer av loft och lie så att alla ska kunna hitta en bollbana som passar dem.
Kön:Dam
Fattning:Höger (Vanligast)
Färg:Svart
Flex:Grafit Dam
Justerbar vikt:Ja
Justerbar Loft:Ja
Loft:10,5, 10,75, 11,25, 11,5, 12, 12,25, 13, 9,75
Titleist varumärke började med en vision - och en röntgen. Titleist framgångssaga började en söndag 1932 när Phil Young som var en dedikerad amatörgolfare och ägare av ett gummiföretag missade en väl slagen putt i matchspel mot sin tandläkare. Övertygad om att själva bollen var orsaken till den missade putten gick Young och tandläkaren till tandläkarmottagningen, röntgade golfbollen i fråga och fann att dess kärna i själva verket var utanför bollens center. Med sin upptäckt övertalade Phil Young sin universitetskompis från MIT, Fred Bommer, som var specialist inom gummi men också hänförd golfspelare att åka till Acushnet Golf Division. De bestämde sig för att utveckla den bäst presterande golfbollen i världen med högsta kvalitet - där varje boll skulle vara enhetlig med konsekvent kvalitet, boll efter boll efter boll. Det tog Young och Bommer tre mödosamma år att fullända den första Titleist golfbollen men när den var klar 1935 kunde den introducerades till club professionals och golfspelare som den bästa bollen som någonsin gjorts. Efter att ha lärt sig läxan tillämpade Young en kontroll av tillverkningsprocessen som till denna dag fortfarande används: Varje Titleist golfboll röntgas.

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Titleist Driver TS 2 Dam Höger

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 3266016-2144105r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
4-12 vardagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: