Callaway Wedge PM Grind Tour Grey Höger i gruppen Golfklubbor / Wedgar / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1474028-115614r)
Callaway Wedge PM Grind Tour Grey Höger
Callaway Wedge PM Grind Tour Grey Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Mack Daddy PM 19

Med hjälp av Roger Cleveland och Phil Mickelson har Callaway nu tagit från en ny version av Mack Daddy PM wedgen som gjorts för att generera mer spinn samt vara ännu mer lättslagen. För att skapa mer spinn och Callaway lagt till Groove-In-Groove, något som är positiva grooves  mellan de vanliga. Detta för att skapa mer friktion och för att skapa 12% mer spinn när du lottar upp klubban så är dessa grooves  vridna 20° jämfört med standard grooves. Detta för att golfaren ska kunna slå sina chip, pitch och flopslag med mer precision. För att kunna kontrollera flykten på både de kortare och fulla slagen kommer klubban nu med ännu mer offset, högre tåg och en hög tyngdpunkt. Kommer i Platinum Chrome eller Tour Grey Finish och alla i sulslipning C-Grind. Vänster/höger

 

Loft/bounce alternativ: 54°/14°, 56°/14°, 58°/12°, 60°/12°, 64°/10°

Grepp: Lamkin UTX 52g No cord Black

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Grå
Flex: Stål Stiff
Loft: 54 , 56 , 58 , 60 , 64
Bounce: 10 , 12 , 14
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Wedge PM Grind Tour Grey Höger

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1474028-115614r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: