Callaway Wedge Mack Daddy 4 Chrome Dam Höger i gruppen Rea & Begagnat / Rea Wedgar / Herr Vänster hos Dimbo Golf AB (1474026-2152010r)
Callaway Wedge Mack Daddy 4 Chrome Dam Höger
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

MACK DADDY 4

Wedgarna har all känsla golfaren kan tänkas behöva för ett stabilt närspel och med de klassiska formerna samt en exakt placerad tyngdpunkt i huvudet av mjukt kolstål får golfaren en wedge av allra högsta klass. För maximal kontroll finns Groove-in-groove technology och Micro-positive ytstruktur. Det finns två olika former av grooves, en för sand- och lobbwedge samt en för pitch och gap wedge. Totalt 21 olika loft- och bounce-alternativ med loft från 46° till 64° och fyra olika sulslipningar: standard, C-grind, U-grind och X-grind.

Satin Chrome- och Matte Black-finish

"
Kön: Dam
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Chrome
Flex: Grafit Dam
Loft: 52, 56, 60
Bounce: 12
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Wedge Mack Daddy 4 Chrome Dam Höger

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1474026-2152010r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: