Callaway Järnset Apex Pro Höger Herr i gruppen Golfklubbor / Järnset / Höger Herr (Vanligast) hos Dimbo Golf AB (1471056-1140310r)
Callaway Järnset Apex Pro Höger Herr
Callaway Järnset Apex Pro Höger Herr
Callaway Järnset Apex Pro Höger Herr
Callaway Järnset Apex Pro Höger Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Apex Pro 19

Callaway har med deras första smidda klubba som innehar en tourprestanda och avancerade distansteknologier skapat en helt ny kategori. Med den otroliga flderelskonstruktionen lever klubban upp till Apexs höga standard. Smidda i 1025 mild carbon steel och deras patenterade urethan microspheres teknologi är för första gången integrerade i smidda järn. Detta för att slippa förlora längd men ha bästa möjliga känsla. För att generera bollhastighet och en mer konsekvent bollträff över hela facet har de nu för första gången även integrerat 360 Face Cup i deras Pro modell. Med hjälp av Spin Control VFT får du även en klubba som adderar mer spinn på de fulla slagen. Järnen i setet har blivit anpassade med hjälp av tungstensvikter. Detta för att få tyngdpunkten på det optimala stället för en fantastisk precision. Med det klassiska utseendet på Apex Pro får du en klubba som passar de bästa spelarna. Stålskaft och grafitskaft, tillgängliga från J3-AW, vänster/höger.

 

Grepp: Golf Pride Tour Velvet 360

"
Kön: Herr
Fattning: Höger (Vanligast)
Färg: Chrome
Flex: Grafit Regular, Grafit Senior, Grafit Stiff, Stål Regular, Stål Stiff
Golfset: Järnset
Uppsättning: AW, J3, J4, J5, J6, J7, J8, J9, PW
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Järnset Apex Pro Höger Herr

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1471056-1140310r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till