Callaway Hybrid Big Bertha Reva Vänster Dam i gruppen Golfklubbor / Hybrider / Vänster Dam hos Dimbo Golf AB (1470044-2231270r)
Callaway Hybrid Big Bertha Reva Vänster Dam
Callaway Hybrid Big Bertha Reva Vänster Dam
Callaway Hybrid Big Bertha Reva Vänster Dam
Callaway Hybrid Big Bertha Reva Vänster Dam
Callaway Hybrid Big Bertha Reva Vänster Dam
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Produktnamn

Big Bertha Reva Hybrid

Produktbeskrivning

För en högre bollhastighet samt bättre längd även vid sämre träffar använder sig Callaway av deras Jailbreak Teknologi. Detta tillsammans med Flash Face träffytan som är framtagen med hjälp av artificiell intelligens får man Callaways mest lättspelade hybrid. B21 har ett större huvud, dubbla volframvikter i sulan för en bättre utgångsvinkel samt en generös offset.

Ställbart loft

Nej

Skaft

Callaway RCH Womens

Grepp

Lamkin Comfort ST Soft

Tech spec 1

För att kunna motverka slicen i så stor grad som är möjligt är det en utökad offset på fairwayklubborna. Detta ihop med B21-sulan ger golfaren en klubba som resulterar i konsekvent bollträff oavsett vart på banan du befinner dig.

Tech spec 2

Genom att använda sig av artificiell intelligens har man fått fram en träffyta som har enorma förlåtande egenskaper vilket ger golfaren längre slag på sämre träffar. Flash Face Technology som det heter är framtagen i en superdator och detta har även ändrat designen i träffytan.

Tech spec 3

För att kunna bibehålla en hög bollhastighet även vid sämre träffar använder sig Callaway av deras Jailbreak Techonolgy. Detta är två stänger som sitter inuti huvudet och stabiliserar hela huvudet. Detta genererar i en kraftöverföring som blir isolerad genom hela träffytan.

 

"
Kön: Dam
Fattning: Vänster
Färg: Blå , Svart
Flex: Grafit Dam
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Nej
Loft: 24 , 27 , 30
Hybrid: 4:a , 5:a , 6:a
Begagnat: Nej
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Hybrid Big Bertha Reva Vänster Dam

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1470044-2231270r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
4-12 arbetsdagar

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: