Callaway Fairwaywood Epic Flash Vänster Herr  i gruppen Golfklubbor / Fairwaywoods / Vänster Herr hos Dimbo Golf AB (1468049-1240135r)
Callaway Fairwaywood Epic Flash Vänster Herr
Callaway Fairwaywood Epic Flash Vänster Herr
Callaway Fairwaywood Epic Flash Vänster Herr
  • Översikt
  • Information
  • Leverans
  • Tipsa en vän
"

Epic Flash Fairway

Med den nya revolutionerande Flash Face teknologin samt Callaways patenterade Jailbreak teknologi får du en fairwayklubba som producerar en fantastisk bollhastighet. Med hjälp av artificiell intelligens och en superdator har ingenjörerna på Callaway tagit fram en rejält annorlunda design för facet  vilket gör det till deras snabbaste face någonsin. Smitt i 455 carpenter stål kombinerat med face cup gör att du får mer bollhastighet på slag från alla delar av klubbfacet. Callaway har även för första gången i Epic, Jailbreak teknologin med två stänger på insidan av huvudet. Detta håller ihop kronan och sulan samt stabiliserar för att kunna isolera kraftöverföringen igenom hela slagytan, detta för att få mer bollhastighet på sämre och bra slag. En ny design på hosel vilket är kortare och lättare har gett Callaway utrymme att kunna flytta tyngdpunkten i huvudet för en högre launch samt längre bollflykt och därav kunnat kombinera Jailbreak och justerbarhet  för första gången i en fairwayklubba.

 

Herrgrepp: Golf Pride New Decade Align Green

Damgrepp : Lamkin Comfort WMS Black 44g

"
Kön: Herr
Fattning: Vänster
Färg: Svart
Flex: Grafit Regular, Grafit Senior, Grafit Stiff, Grafit X-Stiff
Justerbar vikt: Nej
Justerbar Loft: Ja, Nej
Loft: 12,5, 13,5, 14, 14,5, 15, 15,5, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25
Fairwaywood: FW 11, FW 2, FW 3, FW 5, FW 7, FW 9
Begagnat: Nej
"Callaway grundades av Ely Callaway 1982. Ely var en visionär och entreprenör som arbetade mot ett enkelt men djupgående mål: Att leverera bevisligen överlägsna, tillfredställande och annorlunda produkter och tjänster. Den filosofin förändrade vad som ursprungligen var en liten lokal tillverkare av högkvalitativa wedgar och putters till världens största tillverkare av golfprodukter i premiumsegmentet. Callaways kall och vision har förblivit detsamma; vi jagar fortsatt avancerade och innovativa teknologier som hjälper golfare på alla nivåer att få ut mer nöje av sin golf. Under varumärkena Callaway och Odyssey tillverkar och säljer Callaway Golf golfklubbor, golfbollar, golfkläder, golfskor och golfacessoarer i mer än 110 länder över hela världen."

Leverans och frakt


Lagersaldo:
Leveranstid:
Frakt:
Tipsa en vän om denna produkt! Formuläret kommer öppnas på en ny sida.

Tipsa en vän

omdömen (0)

0 omdömen

Callaway Fairwaywood Epic Flash Vänster Herr

Mer information »
 
Antal: 
Artnr: 1468049-1240135r
Ge omdöme
Lagerstatus:
Leveranstid:
Slutsåld - Tillverkning upphört

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Passar till

Tillbehör